Aurinkosuojien asennus auton ikkunoihin | Solarplexius
Olemme Solarplexius-alueella sitoutuneita asiakkaisiimme näinä haastavina aikoina.
Kaikkia toimituksiamme käsitellään normaalin aikataulun puitteissa. Jää kotiin. Pysy turvassa

Aurinkosuojien asennus

ENNEN ASENNUSTA

Pyyhi huolellisesti kaikki auton lasien sisäpinnat, mieluiten ikkunanpuhdistusaineella ja mikrokuituliinalla. Pyyhi Solarplexius-levyjen suojakalvo kevyesti kostutetulla liinalla mahdollisen pölyn poistamiseksi. Voit suojata auton sisustan asennuksen aikana mahdollisesti syntyviltä naarmuilta ja kolhuilta kiinnittämällä suojateippiä ikkunoiden ympärille. Suosittelemme käyttämään tavallista maalarinteippiä, joka lähtee helposti irti asennuksen jälkeen. Lue läpi pakkauksen mukana tulleet asennusohjeet. Voit myös katsoa Youtube-kanavaltamme vinkkejä ja asennusvideoita eri automalleille ennen asentamisen aloittamista.

Ennen asennusta puhdista lasit ja suojaa niiden reunat sisäpuolella

ASENNUS

Käytä aurinkosuojan mukana toimitettuja käsineitä sormenjälkien ja rasvatahrojen ehkäisemiseksi. Päästä mistä ikkunasta haluat aloittaa ja vedä suojakalvo hitaasti pois sen aurinkosuojalevyn päältä staattisen sähkön estämiseksi. Aurinkosuojan asettaminen paikoilleen edellyttää yleensä sen kevyttä taivuttamista, niin että levyn saa liu’utettua auton verhoilun ja lasin väliin. Huomaa, että voit taivuttaa aurinkosuojia niin paljon kuin on tarpeen ilman pelkoa niiden rikkoutumisesta. Aloita ikkunan perimmäisestä nurkasta ja taivuta levy sen jälkeen muun ikkunan päälle. Toista sama muille ikkunoille. Auton sisustan purkaminen ei ole tarpeen. Lukitse lopuksi aurinkosuojat paikoilleen mukana toimitetuilla kiinnityspidikkeillä.

Poista aurinkosuojan suojakalvo

Aloita aurinkosuojan asennus perimmäisestä nurkasta

Varmista huolellisesti aurinkosuojan kaikkien reunojen olevan kohdillaan

KIINNITYSPIDIKKEET

Asennuksen jälkeen poista suojakalvo mukana toimitetuista muovipidikkeistä. Varmista, että aurinkosuojalevy on keskellä ikkunaa ja että sen reunoilla ei ole rakoja, joista valoa pääsee läpi. Liu'uta sitten pidikkeen litteä pää aurinkosuojan ja verhoilun väliin niin pitkälle, että pidikkeen paksumpi osa koskettaa verhoilun reunaa. Paina lopuksi pidikkeen tarraosa kiinni Solarplexius-levyyn.

Takalasin aurinkosuoja kiinnitetään 6 pidikkeellä

Aukeamattoman sivuikkunan aurinkosuoja kiinnitetään 4 pidikkeellä

Älä kiinnitä avattavan sivuikkunan aurinkosuojaa pidikkeillä

HUOMIO KAIKKI KOIRANOMISTAJAT!

Auton sisälämpötilan nopea kohoaminen voi aiheuttaa vaaratilanteen autossa olevalle koiralle. Solarplexiuksen auringonsuojat hidastavat lämmön kohoamista ja helpottavat nelijalkaisen ystäväsi oloa. Lue lisää