Sunplex AB toimitusehdot
Olemme Solarplexius-alueella sitoutuneita asiakkaisiimme näinä haastavina aikoina.
Kaikkia toimituksiamme käsitellään normaalin aikataulun puitteissa. Jää kotiin. Pysy turvassa

Sunplex AB:n toimitusehdot

 

Yritystiedot

Sunplex AB
Jägarvallsvägen 11
58422 97 LINKÖPING
ly-tunnus 556556-9802
+46 (0)13 870 41

Asiakaspalvelun aukioloajat

Ma-pe klo 08.00 - 17.00

Hinta ja toimitus

Kaikkiin hintoihin sisältyvät verot ja toimituskulut. Voit maksaa kortilla, Paypal-palvelulla tai ennakomaksulla.


Maksu

Luottokortilla maksat turvallisesti verkossa suoraan tilauksen jälkeen. Payex välittää maksusi turvallisesti salattuna tiukkojen pankkisäännösten mukaisesti. Korttitietosi lähetetään suoraan pankkiin, eikä niitä voi lukea kukaan muu kuin oma pankkisi. Korttimaksusta ei veloiteta ylimääräisiä kuluja.

Takaisinosto ja katumisoikeus

Etämyyntilain mukaan asiakkaalla on aina oikeus muuttaa mieltään, palauttaa ostos (14 päivän kuluessa) ja saada rahansa takaisin. Palautettavan tavaran on oltava käyttämätön. Asiakkaalle ei makseta hyvitystä, jos tavaraa on käytetty. Täytä seuraava  palautuslippu niin lähetämme sinulle palautustoimitusohjeet. Maksamme toimituskulut ja toimitamme sinulle osoitekortin.

Toimitus

Toimitus tapahtuu tavallisesti seuraavana arkipäivänä.

Noutamaton paketti

ennakomaksulla lähetetystä paketista, jota ei noudeta, peritään 250 kruunua.

Reklamaatio

Asiakkaan tulee tarkistaa toimituksen vastaanottaessaan, että se on oikea ja virheetön. Reklamaatiotapauksissa asiakkaan on otettava yhteyttä reklamaatio-osastoomme puhelimitse numeroon 0753263478 tai täyttämällä seuraava  palautuslippu niin lähetämme sinulle reklamaation palautustoimitusohjeet.

Kuljetuksessa vaurioituneet tavarat

Kuljetusvaurioista on ilmoitettava heti kuljetusyhtiölle ja Sunplexille. Tarkista toimituksen vastaanottaessasi, että kollien määrä vastaa toimitusasiakirjoja ja että kaikki tavarat ovat ehjiä.

Henkilökohtaisten tietojen käsittely

Sunplex AB ei koskaan jaa asiakkaan henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille, mutta voi käyttää niitä tarjouksia ja vastaavia koskevien mainosten lähettämiseen asiakkaalle. Asiakkaalla on kuitenkin aina oikeus kieltäytyä tällaisista mainoksista ja halutessaan oikeus pyytää poistamaan tietonsa tietokannastamme.