Solarplexius Auringonsuojan asennus

Auringonsuojan asennus

TARKISTA TOIMITUS!

Tarkista, että mukana toimitetut Solarplexius-plexit vastaavat automalliasi. Pidä Solarplexius-plexit auton ikkunaa vasten ja katso, onko sen muoto samanlainen. Muista, että muoto voi vaihdella auton ikkunan sisä- ja ulkopuolella.

ENNEN ASENNUSTA

Pyyhi kaikki auton ikkunat varovasti, käytä mieluiten ikkunanpuhdistusainetta ja kuitukangasta. Pyyhi Solarplexius-arkkien suojakalvo kevyesti kostealla liinalla pölyn poistamiseksi. Suojaaksesi auton sisätilat mahdollisilta vaurioilta / naarmuilta asennuksen aikana, voit laittaa teippi sisätiloihin suojana. Mieluiten yksinkertainen peiteteippi, joka on helppo irrottaa asennuksen jälkeen.

Lue pakkauksen mukana toimitetut asennusohjeet.

Käy Youtube-kanavallamme ennen kuin aloitat kokoamisen nähdäksesi vinkkejä ja kokoonpanovideoita eri autoille.

kOKOONPANO

Käytä mukana toimitettuja käsineitä sormenjälkien ja rasva tahrojen estämiseksi. Valitse aloitusruutu, vedä sitten suojakalvo hitaasti pois staattisen sähkön estämiseksi.

Paneeleja asennettaessa niiden on yleensä taipuva hiukan päästäksesi auton tavanomaisen sisätilan taakse. Huomaa, että levyt voivat taipua niin paljon kuin mahdollista rikkomatta. Aloita ikkunan syvimmästä nurkasta ja taivuta sitten ikkunan jäljellä olevan osan plexin. Tee sitten sama jäljellä oleviin ruutuihin. Auton sisätilan purkaminen ei ole tarpeen.

KIINNITYSLISTA

Asennuksen jälkeen suojapaperi poistetaan kiinnikkeistä, jotka on kiinnitetty mukana toimitettuihin muovikiinnikkeisiin. Varmista, että pleksiini on keskitetty ja ettei valoa läpäise. Liu'uta sitten kiinnitettyjen muovien tasainen osa levyn ja verhoilun väliin siten, että kiinnikkeen paksumpi osa lepää verhoilua vasten. liimapuoli tulee liittää Solar Plexius -levyyn.

HUOMIO KAIKKI KOIRANOMISTAJAT!

Auton sisälämpötilan nopea kohoaminen voi aiheuttaa vaaratilanteen autossa olevalle koiralle. Solarplexiuksen auringonsuojat hidastavat lämmön kohoamista ja helpottavat nelijalkaisen ystäväsi oloa. Lue lisää

Puhdista ikkunat

Estä staattinen sähkö

Ei sormenjälkiä

Oikea levy oikeaan ikkunaan

Taivuta levy

Asennus sisältä

Asennus ulkopuolelta

Pidempi kiinnike

Sijoita kiinikket