Solarplexius

Helposti asennettava auringonsuoja värileikatusta polykarbonaatista Asiakaspalvelu: 0753263478
SELECT YOUR COUNTRY:
Olet tässä: Skip Navigation LinksAsentaminen

Tarkista toimituksen sisältö!


Tarkista, että toimitetut solarplexius-ruudut vastaavat automalliasi.

Ennen asennusta


Kuivaa kaikki auton lasit huolellisesti.

Pyyhi solarplexius-ruutujen suojakalvoa hieman kostealla liinalla. Irrota sitten suojakalvo hitaasti staattisen sähkön välttämiseksi. Käytä mieluiten puuvillakäsineitä tai pese kädet ennen asennusta sormenjälkien tai rasvatahrojen välttämiseksi.

Asennus


Asennettaessa ruutuja niitä on tavallisesti taivutettava kevyesti, jotta ruutu asentuu paikoilleen auton sisustukseen. Huomaa, että levyjä voi taivuttaa vapaasti rikkomatta niitä. Auton sisustusta ei tarvitse irrottaa.

Asennuksen jälkeen


Asennuksen jälkeen suojakalvo irrotetaan teipistä, joka on oheisten muovilistojen päällä. Sen jälkeen listojen litteä osa työnnetään ruudun ja päällisen väliin ja listan paksumpi osa jää päällistä vasten.

Huomio kaikki koiranomistajat!

Auton sisälämpötilan nopea kohoaminen voi aiheuttaa vaaratilanteen autossa olevalle koiralle. Solarplexiuksen auringonsuojat hidastavat lämmön kohoamista ja helpottavat nelijalkaisen ystäväsi oloa. Lue lisää >>

Tilaa nyt!

Lähetä tilauksesi heti ja pienennä automurron riskiä ja vähennä epämiellyttävää kuumuutta autossa auringon paisteessa. Tilaa nyt!
SOLARPLEXIUS | Jägarvallsvägen 11 | 584 22 Linköping | Telefon: 0753263478 | Hinnat sisältävät alv ja toimitus Suomi

Tämä sivusto käyttää evästeitä saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivustollamme

GDPR

MALLI