Solarplexius Helposti ja nopeasti asennettavat auringonsuojat
Olemme Solarplexius-alueella sitoutuneita asiakkaisiimme näinä haastavina aikoina.
Kaikkia toimituksiamme käsitellään normaalin aikataulun puitteissa. Jää kotiin. Pysy turvassa

Helposti ja nopeasti asennettavat auringonsuojat


EI FILMIÄ, LEIKATTUT PANEELIT 1MM PC

Ei kuin tavallinen aurinkofilmi, Solarplexius on kova, joustava polykarbonaattipaneeli. Materiaali on murtumaton ja sitä voidaan taivuta laajasti ilman vaurioita. Materiaali on tasaista sävyä ja valonläpäisy on vain 10%. Solarplexius-sävystyksen avulla kukaan ei näe autoon, mutta sinä kuljettajana näet selvästi ulos. Se toimii samalla tavalla kuin aurinkolasit ja sillä on samat ominaisuudet kuin aurinkofilmilä. Se vähentää lämpöä, poistaa 90% suorasta auringonvalosta ja tarjoaa yksityisyyttä autosi sisällä. Solarplexius on kolari testattu ruotsalaisella VTI: llä ja saksalaisen TÜF: n hyväksymä.

ASENNAT ITSE HELPOSTI 15 MINUUTIISA

Solarplexius tummennus on erittäin helppo asentaa. Taivuta paneelit auton sisätilan taakse lasien ympärille ja lukitse ne sitten pidikkeillä. Sinun ei tarvitse mitään työkaluja eikä sinun tarvitse purkaa autoosi sisätila . Ikkunoiden tummennus on valmiks leikattu tietyn automallin mukaan.

EI KUPLIA, EI NAARMUJA, EI VETTÄ EI LIIMA

Ikkunakalvon asentaminen ei ole helppoa. Monilla ihmisillä on ongelmia veden, saippuan ja liiman kanssa. Asenna sitten ikkunakalvo niin, että se peittää koko autoikkunan. Ja tuloksen saaminen ilman kuplia ei ole helppo tehtävä. Usein tulos on huono ja olet tyytymätön. Solarplexius levyt välttää kaikki nämä ongelmat. Levyt toimitetaan valmiiksi leikattuina kunkin ainutlaatuisen automallin mukaan. Ainoa asia, joka sinun on tehtävä asiakkaana on, pyyhi ikkunat puhtaiksi. Taivuta sitten levy yksinkertaisesti paikalleen ja lukita se mukana toimitetuilla pidikkeillä. Tämä kestää yleensä 15 minuuttia. Toinen aurinkosuojan etuna on, että Jos raaputat levyä vahingossa sisäpuolelta, se ei ole näkyvissä ulkopuolelta. Tämä johtuu siitä, että materiaali on läpi sävytettyä ja kovaa, ei ohuesti haurasta kuten tavalliset aurinkofilmit.

VALMIS LEIKKAUS JOKAISELLE AUTOMALLILLE

Jos tilaat ikkunoiden sävyttämisen Solarplexius sivulta, saat tarkasti valmiin tuotteen yksilöllisen automallisi mukaan. Sinun ei tarvitse muuttaa aurinkosuojaa millään tavalla. Kaikki tuotteet on kehitetty ja testattu Solarplexiuksella. Meillä on yli 4000 automallia nopeaan toimitukseen.

YLI 500 000 TYYTYVÄSTÄ ASIAKAISTA

Solarplexius perustettiin vuonna 1988 Linköpingissä, Ruotsissa. Siitä lähtien olemme lisänneet markkinoitamme vain Ruotsista, ja nyt esileikattu ikkunoiden tummennus viedään 12 maahan Euroopassa. Tämä on tarkoittanut, että meillä on yli 500 000 tyytyväistä asiakasta heidän autojensa sävyttämisessä. Valmistamme kaikkia tuotteitamme Linköpingissä.


VÄHENTÄÄ LÄMPÖÄ JA ESTÄ NÄKYVYYS AUTOON

Tärkein syy siihen, että ihmiset sävyttävät auton ikkunat, on se, että he haluavat vähentää lämpöä ja torjua auton läpinäkyvyyttä. Solarplexus estää 90% suorasta auringonvalosta ja se vähentää merkittävästi lämpöä. Sävyttämällä autoikkunasi, ikkunoiden tummennus luo miellyttävän ilmaston, sinusta ja matkustajistasi tulee onnellinen ja tyytyväinen. Lisäksi Solarplexius-esileikattu ikkunan sävy levy estää kaiken ikkunoiden läpinäkyvyyden, Se vähentää murtovarkauden riskiä autoon ja sävytettyjen ikkunoiden avulla auto näyttää paremmalta.

PIKATOIMITUS

Solarplexius -autosävytys on valmis välittömään toimitukseen sinulle asiakkaana. Valmistamme seuraavana työpäivänä tilauksesi jälkeen aurinkosuoja levyt tehtaallamme Linköpingissä. Paketit lähetetään sitten iltapäivällä ja tilauksesi on matkalla sinulle. Koska meillä on oma tuotanto, mikään artikkeli ei lopu varastosta ja takaamme, että tavarat lähetetään nopeasti.