SUOJA LAPSIA AAURINGON SÄTEILYÄÄ VASTAAN Solarplexius
Olemme Solarplexius-alueella sitoutuneita asiakkaisiimme näinä haastavina aikoina.
Kaikkia toimituksiamme käsitellään normaalin aikataulun puitteissa. Jää kotiin. Pysy turvassa

SUOJA LAPSIA AAURINGON SÄTEILYÄÄ VASTAAN

Kaikki vanhemmat tietävät, kuinka vaikeaa on joskus matkustaa autolla pienten lasten kanssa. Varsinkin kun aurinko nousee korkealle taivaalla. Joskus näet hätäratkaisuja, on pyyhkeet ikkunassa, tai aurinkosuojat, joiden imukuppi irtoaa ja putoavat.

Aurinko ärsyttää ja matka on täynnä karu itkeä. Myös lyhyt matka voi olla huolestuttava.

Jos pysäköit autosi aurinkoon pitkällä matkalla, auton lämpötila kohoaa muutamassa minuutissa. Solarplexiuksen ainutlaatuinen ratkaisu autojen aurinkosuojaan, aurinko ei ole enää ongelma. Ratkaisumme avulla voit nopeasti asentaa aurinkosuojat auton takaikkunoihin. Ainutlaatuinen järjestelmä tekee aurinkosuojasta erittäin helpon auton. Muutamassa minuutissa vähennät auringon säteet 90%. Lämpötila putoaa autossa ja matka viileämmäksi ja huomattavasti rauhallisemmaksi.

Kun tilaat aurinkosuojat meiltä, on erilainen kuin tavalliset aurinkokalvolaatikot, jotka on valmistettu tiettyyn autoon. Kalvot on leikattu polykarbonaatista ja sopivat täydellisesti. Jos haluat, voit helposti poista ne, Ei vaurioita autolle, ei kuplia tai naarmuja.

Solarplexius-aurinkosuoja on ruotsalainen keksintö, ja se on ollut käytössä jo yli 20 vuotta. Meillä on tällä hetkellä yli 300 000 tyytyväistä asiakasta ja myymme tuotteitamme kaikkialla Euroopassa.Aurinkosuoja-levyjä

Aika

Ulkolämpötilan

Varjo/Aurinko

Auton lämpötila

08.30

14° C

Varjo

19° C

09.30

18° C

Varjo

38° C

10.30

20° C

Aurinko-Varjo

47° C

11.15

20° C

aurinko

58° C

12.00

23° C

aurinko

62° C

13.30

22° C

aurinko

85° C