Solarplexius Helposti ja nopeasti asennettavat auringonsuojat

Helposti ja nopeasti asennettavat auringonsuojat

Solarplexius ei suojaa ainoastaan auringon paisteelta vaan myös uteliailta katseilta ja pitkäkyntisiltä, jotka yrittävät nähdä auton sisälle. Auringonsuojat pienentävät automurron riskiä merkittävästi, jos satut unohtamaan tai jättämään jotain arvokasta autoon. Ne eivät kuitenkaan estä näkemästä ulos autosta, vaan näet täysin esteettä, mitä ulkona tapahtuu.

Toinen Solarplexiuksen etu on siinä, että se tekee pimeässä ajosta entistä turvallisempaa, koska taustapeilin ajovalot eivät enää häikäise kuljettajaa. Kuljettaja on suojassa voimakkailta valoilta taaksepäin näkyvyyden siitä kärsimättä. Lisäksi Solarplexius antaa autollesi uuden ja huolitellun ulkonäön.

Auringon paisteessa auton lämpötila alkaa nousta. Aluksi se tuntuu mukavalta, mutta kun lämpötila ylittää 25 astetta, auto alkaa tuntua liian kuumalta. Yli 30 asteen lämpötilaa eivät siedä ihmiset eivätkä eläimet. Pahinta kuumuus on yhdistelmäautoissa, joiden suurista ikkunoista aurinko paistaa sisään esteettä. Niiden lämpötila voi nousta nopeasti saunamaiseksi.

Solarplexiuksen ansiosta voit kuitenkin välttyä auringonpaisteelta, sillä auringonsuojat suodattavat peräti 90 % auringonvalosta. Tämän tuloksena sisälämpötila nousee paljon hitaammin ja lämpötila tuntuu mukavammalta.

Solarplexius on ollut markkinoilla jo yli 20 vuotta, ja Euroopan teillä ajaa yli 200 000 tyytyväistä asiakasta. Solarplexiuksen on kolaritestannut ruotsalainen VTI ja sen on hyväksynyt saksalainen TUF.

 

Onko autossa sävytetyt lasit?

Solarplexiuksen auringonsuojilla on helppo sävyttää auton laseja. Asennus käy muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitse huolehtia kuplista tai ruutujen noloista liitoskohdista. Sinä tilaat auringonsuojan, joka on täysin räätälöity autoosi sopivaksi. Tilauksen yhteydessä on tärkeä valita oikea auton merkki, malli ja vuosimalli. Näin varmistat, että saat juuri autoosi sopivan tuotteen.

Lemmikkieläimet

Auringonsuojamme suojaa myös lemmikkieläimiäsi. Monet asiakkaamme ovat koiranomistajia. Tämä johtuu siitä, että ratkaisumme estää tehokkaasti lämpötilan kohoamisen autossa.

Ei ainoastaan auringon paistaessa

Solarplexiuksen auringonsuoja antaa lisäsuojaa myös varkaita vastaan. Auringonsuojamme estää tehokkaasti näkemästä sisälle autoon, mikä tarkoittaa, että kukaan ei voi nähdä, mitä autossa säilytetään.


Tästä voit tilata Solarplexiuksen helposti ja nopeasti asennettavia auringonsuojia.

Huomio kaikki koiranomistajat!

Auton sisälämpötilan nopea kohoaminen voi aiheuttaa vaaratilanteen autossa olevalle koiralle. Solarplexiuksen auringonsuojat hidastavat lämmön kohoamista ja helpottavat nelijalkaisen ystäväsi oloa. Lue lisää >>

Tilaa nyt!

Lähetä tilauksesi heti ja pienennä automurron riskiä ja vähennä epämiellyttävää kuumuutta autossa auringon paisteessa. Tilaa nyt!